Srbija sa rekordnih 45 trkača na polumaratonu u Rimu

Izvor: Blic, 28.Feb.2015, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija sa rekordnih 45 trkača na polumaratonu u Rimu

Rekordnih 45 trkača iz Srbije učestvovaće na ovogodišnjem rimskom polumaratonu, koji se održava u nedelju, saopšteno je iz sportskog kluba "Running".

Na startu trke duge 21,097 kilometara, od centra Rima do plaže Ostija na obali Tirenskog mora, najveći broj srpskih takmičara naći će se zahvaljujući međunarodnom programu saradnje kojim je obezbeđen popust od 50 odsto za kotizaciju.

"Running" je jedinstveni sportski klub osnovan novembra 2012. godine posvećen >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << promociji trčanja, organizovanju treninga i sportskih događaja, pre svega promociji sporta i zdravih životnih stilova kroz jedinstven, moderan i zabavan način.

Klub organizuje i besplatnu školu trčanja za decu uzrasta od šest do 10 godina, niz onlajn kampanja sa ciljem promocije rekreativnog trčanja, pripreme za polumaratone i druge trke.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.