Srbija povela protiv Paragvaja 2:0

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Apr.2015, 01:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija povela protiv Paragvaja 2:0

Ženska teniska reprezentacija Srbije povela je protiv Paragvaja sa 2:0 u meču za popunu Svetske B grupe, koji je danas počeo u Novom Sadu. Aleksandra Krunić pobedila je Veroniku Sepede Rojg sa 6:1, 6:3, a Ana Ivanović Monserat Gonzales  6:2, 6:0.

Prvi poen Srbiji donela je Aleksandra Krunić koja je ubedljivo savladala Veroniku Sepede Rojg sa 6:1, 6:3.

Srpska teniserka je posle pravog "tornada" u prvom setu kojim se činilo da će "oduvati" Paragvajku, u drugom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << delu igre imala mali pad koncentracije, kada je dozvolila protivnici brejk za 4:3, ali je potom odmah uzvratila brejkom i svojim servisom posle malih problema iskoristila drugu meč loptu.

Krunić: Igra za reprezentaciju me maksimalno motiviše

Krunićeva je ocenila da je ključ pobede u činjenici da je ostala mirna u odlučujućim trenucima meča.

"Trudila sam se da budem skoncentrisana od starta, pokušavala sam da pritisak domaćeg terena ne utiče previše na mene. Najvažnije je da sam ostala mirna u trenucima kada se 'zakuvavalo' i da sam donela prvi poen Srbiji", rekla je Krunić,.

Ona je naglasila da joj nastup za Fed kup reprezentaciju dodatno uliva samopouzdanje.

"Došla sam na ovaj meč bez i jedne pobede u poslednjih mesec dana i nisam bila baš puna samopouzdanja. Ipak, ova atmosfera i nastup za reprezentaciju i te kako pozitivno utiče na moju motivaciju", rekla je Krunić i dodala da očekuje da će Ana Ivanović u sledećem meču dati sve od sebe, kako bi Srbija maksimalnim rezultatom povela protiv Paragvaja prvog dana takmičenja.

"Zadovoljna sam kako sam odigrala, bila sam nervozna u prva dva gema, posle je sve bilo dobro, uvek su početak i kraj najteži,ali danas je sve ispalo kako treba. Očekujem da Ana osvoji drugi poen i da sutra skoncentrisano uđemo u duel i da donesemo Srbiji pobedu. Hvala publici na podršci, mada moram da napomenem da nisam zadovoljna kako je medijski ispracane najava duela", rekla je Aleksandra Krunić za RTV.

"Sviđa mi se kako sam odigrala prva dva gema, posle je nervoza učinila svoje, znala sam da je Aleksandra dobra igračica i šta da očekujem, publika je bila odlična, inače u Novom Sadu su svi ljubazni. Imala sam malih problema sa džet legom, tek danas sam se adaptirala", istakla je Paragvajka za RTV.

Ana donela drugi poen - 2:0

Ženska teniska reprezentacija Srbije vodi protiv Paragvaja sa 2:0 posle prvog dana susreta za popunu Svetske B grupe koji se igra u Novom Sadu.

Drugi poen za Srbiju osvojila je Ana Ivanović koja je bila superiorna u duelu protiv mnogo slabije rangirane protivnice, 225. na WTA listi Monserat Gonzales. rezultatom 6:2, 6:0.

Drugog dana takmičenja, u nedelju, Ivanović igra protiv Rojg, a Krunić se sastaje sa Gonzales, da bi susret dve reprezentacije bio završen mečom dublova u kojem će igrati Jelena Janković i Ivana Jorović protiv Gonzales i Rojg.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.