Srbija - Rusija 1:1 (drugo poluvreme)

Izvor: RTS, 11.Feb.2016, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija - Rusija 1:1 (drugo poluvreme)

U polufinalu prvenstva Evrope, futsal reprezentacija Srbije igra protiv Rusije. Direktan prenos meča je na našem Drugom programu.
19.38 - GOOOL! Fenomenalan gol Kocića za izjednačenje.

19.25 - Počeo je drugi deo igre.
19.10 - Na poluvremenu, rezultat je 1:0 za Rusiju.
18.53 - GOL! Rusija vodi golom Edere Lime.

18.30 - Počeo je meč. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Sa željom da priredi još jedno iznenađenje, ostvari plasman u finale i obezbedi prvu medalju u istoriji, futsal reprezentacija Srbije igra protiv Rusije.

Reprezentacija Srbije, koja je do sada uradila daleko više od onoga što su mnogi očekivali, veruje da može pred, bez sumnje, krcatom Arenom, da načini novi podvig, savlada favorizovanog rivala i plasira se u finale prvenstva.
"Dobro se znamo, za ovih devet godina nije bilo takmičenja gde nismo igrali. Pobedili smo ih samo na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj, dok su oni poslednji put slavili nedavno u Izmiru na kvalifikacijama za SP. Nadam se da ćemo se plasirati u finale, ali i da se to ne desi, već smo napravili veliki uspeh za srpski futsal i promociju tog sporta", izjavio je Kovačević i prepustio Rusima ulogu favorita.
Međutim, njegov kolega Sergej Skorovič izjavio je da su šanse 50:50, pre svega zbog podrške publike koju će imati Srbija.
"Došli smo do polufinala, ali ne želimo tu da se zaustavimo jer hoćemo pobedu. Nemamo pravo na grešku i svesni smo toga jer je ulog medalja. Ključni igrači Srbije nose tim i to se videlo do sada", rekao je Skorovič.
A ključni igrači Srbije Miloš Simić i Mladen Kocić poručuju da su plasmanom u polufinale ostvarili zacrtan cilj, ali da bi pobedom nad Rusijom ispisali novo poglavlje u svojim karijerama.
"Iskreno se nadam da ćemo skinuti skalp i Rusiji. Portugalija i Rusija su timovi iz 'velike četvorke', uz Italiju i Španiju. Dve ekipe su otišle kući i sve je moguće", rekao je Simić.
Polufinale između Srbije i Rusije igra se od 18.30, dok se od 21 sat sastaju Španija i Kazahstan.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.