Srbija –  Kazahstan 25:20 (3:0)

Izvor: RTS, 02.Okt.2014, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija – Kazahstan 25:20 (3:0)

Srbija – Kazahstan 3:0 (25:13, 25:15, 25:20). Posle sjajne pobede nad Holandijom, odbojkašice Srbije nemaju previše vremena za odmor, jer ih već danas očekuje meč sa Kazahstanom. Direktan prenos meča je na našem Prvom programu.

17.43 - Naše odbojkašice osvajaju i drugi set - 25:15. Na startu seta bolje su se snašle protivnice uspele su i da povedu - 6:4. Međutim, naše brzo vraćaju na svoje mesto, do prvog tehničkog tajm-auta vode sa 8:7. Nastavljaju da povećavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prednost i na drugoj pauzi vode sa 15:12. Kao i u prvom setu do kraja dozvoljavaju protivnicama samo tri poena - 25:15.

17.17 - Prvi set pripao je našim odbojkašicama 25:13. Od samog starta odbojkašice Srbije su nametnule tempo, prednost je konstantno rasla, na prvom tehničkom tajm-autu vodile njsnju 8:4. Nastavile su da lome protivnice i na drugoj pauzi imale su prednost od 16:10. Do kraja seta protivnice su osvojile samo tri poena. 

17.00 - Počeo je meč između Srbije i Kazahstana.

16.55 - Nakon intoniranja himni očekujemo početak meča.

Nakon pobede nad Holandijom, odbojkašice Srbije nemaju mnogo vremena za odmor. Danas se igra novi meč, protiv Kazahstana.

Odbojkašice Srbije pokazale su veliku zrelost u završnicama setova u meču sa Holandijom, čime je selektor Zoran Terzić bio veoma zadovoljan.

"Znali smo da će biti teško, Holandija na turniru igra veoma dobro. Veća doza iskustva koju naša ekipa ima je presudila da završnice odigramo na vrhunskom nivou. Holandija nije mogla da nam parira. Uz svu moju ljutnju tokom utakmice za lake poene koje smo gubili, moram da odam priznanje devojkama jer smo naše najbolje poene odigrali u završnicama setova. To je odlika velikih ekipa i na tome im čestitam", rekao je Terzić nakon meča.

Direktan prenos meča sa Kazahstanom možete gledati na našem Prvom programu od 16.50.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.