Splitska Torcida planira da prekine meč na Malti?

Izvor: Blic, 13.Okt.2015, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Splitska Torcida planira da prekine meč na Malti?

Hrvatski navijači, njih oko 300, uglavnom članova Torcide, planira u utorak uveče da prekine utakmicu između Malte i Hrvatske, prenosi Indeks.

Mnogi navijači iz Hrvatske došli su do karata kupovinom od lokalnog stanovništva, uprkos zabrani ulaska na stadion zbog odluke Hrvatskog fudbalskog saveza (HNS) da ne vodi organizovano navijače u La Valetu.

Malteška policija uhapsila je novih devet hrvatskih državljana, pretežno pristalica Hajduka iz Splita, jer su istakli >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << transparent pretnji čelnicima HNS-a, ali i jer se sumnja da su hteli kamenicama da napadu policiju.

Dodatan problem oko organizacije utakmice pravi i to što će samo 150 redara biti na stadionu, ali i tako mali broj je veliki za Maltežane.

Sinoć su sestorica navijača hrvatske fudbalske reprezentacije uhapšena posle sukoba sa obezbeđenjem u jednom noćnom klubu, uglavnom srpskim državljanima.

U Hrvatskoj je trenutno na snazi bojkot navijača prema reprezentaciji zbog smene selektora Nika Kovača i postavljanja Anta Čačića, po želji prvog čoveka Dinama Zdravka Mamića.

Utakmica poslednjeg kola kvalifikacija za prvenstvo Evrope između Malte i Hrvatske igra se od 20.45 sati.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Hrvati planiraju da prekinu meč na Malti?

Izvor: B92, 13.Okt.2015

Hrvatski navijači, njih oko 300, uglavnom članova Torcide, planira da prekine utakmicu izme]u Malte i Hrvatske, prenosi Indeks...Mnogi navijači iz Hrvatske došli su do karata kupovinom od lokalnog stanovništva, uprkos zabrani ulaska na stadion zbog odluke Hrvatskog fudbalskog saveza (HNS) da ne...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.