Splićanin koji je očitao lekciju Albancu: Lipo dočekajte Bilića u Beogradu

Izvor: Blic, 23.Okt.2014, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Splićanin koji je očitao lekciju Albancu: "Lipo" dočekajte Bilića u Beogradu

Splićanin Miro, čovek koji je oduševio Srbiju, ali i ceo Balkan sjajnim komentarom na sajtu B92 nakon prekinute utakmice između fudbalskih reprezentacija Srbije i Albanije, ponovo se oglasio i pozvao Srbe da na pravi način dočekaju njegovog sugrađanina Slavena Bilića.

Nekadašnji hrvatski fudbaler i selektor, trenutno je trener Bešiktaša, koji u četvrtak (21.05) gostuje Partizanu u utakmici trećeg kola Lige Evrope, a ekspedicija turskog kluba u sredu stiže u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Beograd.

"Ja bih vas zamolija da moga Slavena lipo dočekate u Beogradu. Pravi je čovik, roker i Dalmatinac. Pola one rakije, piva i vina, što ste meni obećali dajte mom Slavenu, a drugu polovicu čuvajte za mene kad me žena pusti u Beograd", napisao je Miro.

Ovaj Splićanin je posle prekida utakmice Srbija - Albanija "očitao lekciju" Albancima zbog nezapamćene provokacije sa puštanjem bespilotne letelice, drona, sa zastavom tzv. Velike Albanije iznad stadiona u Humskoj.

Na istom mestu, u četvrtak od 21.05 odigraće se utakmica Partizan - Bešiktaš.
Pogledaj vesti o: Utakmica Srbija Albanija

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.