Spisak Čuke za Ordabasi: Fofana igra! Argentinski špic nije ni prijavljen

Izvor: MozzartSport.com, 28.Jun.2016, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spisak Čuke za Ordabasi: Fofana igra! Argentinski špic nije ni prijavljen

Trener Milan Lešnjak ima 27 aduta za premijeru u kvalifikacijama za Ligu Evrope

Ekspresno je došao, još brže je registrovan. Čukarički je brzopotezno završio sve poslove oko angažmana Ismaila Beka Fofane i u rekordnom roku prijavio novog napadača za mečeve kvalifikacija za Ligu Evrope.

Brđani su internacionalca iz Obale Slonovače doveli kao slobodnog igrača, pošto je sporazumno raskinuo ugovor sa Partizanom, a onda su uspeli da ga na vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << licenciraju za prvi meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, protiv Ordabasija iz Kazahstana, u četvrtak od 20.30.

Naravno, prijavljene su i novajlije u liku Marka Docića, Alena Mašovića i Asmira Kajevića, ali ne i novi napadač, Aregentinac Injasio Bajlone.

Dokle mogu Čuka i Voša u Evropi? Ako pogodite, smeši vam je lep dobitak!

Trener Milan Lešnjak za taj meč može da računa na 27 igrača koliko ih je prijavljeno za ovu rundu kvalifikacija.

To su:

Golmani: Nikola Perić, Nemanja Stevanović, Dušan Čubraković,

Defanzivci. Đorđe Bešanović, Lukas Pjasentin, Nikola Janković, Filip Stojković, Đorđe Đurić, Stefan Živković, Sava Radić, Stefan Šapić;

Vezisti: Marko Docić, Dragoljzb Srnić, Branislav Janković, Igor Matić, Asmir Kajević, Regan Obeng, Dušan Lagator, Erhan Mašović, Zuhredin Mehmedović;

Napadači: Staniša Mandić, Ismail Beko Fofana, Alen Mašović, Saša Jovanović, Nemanja Radonjić, Marko Šarić i Filip Knežević.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.