Špijunska ili transfer priča? Predsednik Santosa otkrio kako je nadmudrio Čelsi i sprečio otimanje Nejmara

Izvor: MozzartSport.com, 28.Feb.2015, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Špijunska ili transfer priča? Predsednik Santosa otkrio kako je nadmudrio Čelsi i sprečio otimanje Nejmara

Put do Južne Amerike, obezbeđivanje porodice, sačekuša na aerodromu i sigurna kuća

„Fabregas je poslao loptu do Azara, Belgijanac odigrao na stranu do Nejmara, Brazilac je driblingom bacio dvojicu igrača na travu i prosledio do Koste kojem nije teško da pogodi praznu mrežu“ – ovako je mogao da izgleda izveštaj sa neke utakmice Čelsija da predsednik Santosa Luis Alvaro nije imao keca u rukavu i sprečio Plavce da dovedu zvezdu Barselone još 2010. godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Roman Abramovič je planirao sastanak sa Nejmarovim predstavnicima pre nego što je on potpisao novi ugovor sa Brazilskim klubom, ali je Alvaro reagovao u stilu CIA operativca i sprečio otimačinu.

Čelsi je poslao svoje predstavnike u Brazil gde su čekali igrača na aerodromu, ljudi u klubu su po Londonu tražili dobru školu za Nejmarovu sestru i posao za porodicu, ali ih je Alvaro nadmudrio.

„Znao sam da će Čelsijeva ponuda uključiti i školu za Nejmarovu sestru, posao za familiju i dosta benefita. Znali smo da će ga Čelsi pokupiti na aerodromu posle utakmice na jugu Brazila, pa smo poslali auto da Nejmara odvede u kuću jednog od naših direktora. Tu je potpisao novi ugovor“, rekao je Navaro.

Alvaro ima pregršt trikova i Nejmar je prošle godine otkrio zašto je i sam odlučio da ostane u Santosu, za sve je kriva magična stolica Ajrtona Sene.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.