Spektakl: Ruske legende nas učile hokeju

Izvor: Blic, 28.Feb.2015, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spektakl: Ruske legende nas učile hokeju

Igrači moskovske ekipe “Legende hokeja”, odigrali su u hali “Pionir” revijalnu utakmicu sa ekipom naših veterana hokeja, “Veteranima Srbije” i pobedili 8:3.

Meč je odigran uz podršku Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda, a prisustvovali gradonačelnik Siniša Mali, ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin i državni sekretar ministarstva omladine i sporta Predrag Peruničić.

"Velika je stvar što su olimpijski šampioni u Beogradu. Ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << događaj nije promocija samo hokeja, već čitavog sporta. Presrećni smo i zadovoljni što negujemo prijateljske odnose sa Rusima, a verujem da će i naša ekipa gostovati kod njih", rekao je Peruničić.

Ekipa “Legende hokeja” okuplja nekadašnje hokejaške zvezde i osvajače velikog broja olimpijskih medalja i svetskih prvenstava, ali koji su i dalje popularni i cenjeni u Rusiji. Obeležili su jednu epohu ovog sporta i postali legende još tokom svojih karijera.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.