Sparsi pronašli napadača na Bernabeu?

Izvor: Sportske.net, 21.Jun.2017, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sparsi pronašli napadača na "Bernabeu"?

Prioretet Sparse će i u ovom prelaznom roku biti angažovanje alternative za Harija Kejna.

Minulog leta je u redove Totenhema stigao mladi Holanđanin Vinsent Jansen, ali se bivši napadač AZ Alkmara u prvoj sezoni nije pokazao kao adekvatno pojačanje.

Sada je na Sparsima da dovedu još jednog napadača, koji će se sa Jansenom boriti za mesto prve zamene Harija Kejna.

Izgleda da su rešenje pronašli u Real Madridu i proći će finansijski sasvim solidno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << prema poslednjim navodima.

Naime, Poketino rešenje za pomenuti problem vidi u mladom Marijanu Dijazu, 23-godišnjem napadaču Reala ,poreklom iz Dominikanske republike.

On je povremeno dobijao šansu kod Zinedina Zidana u sezoni za nama, postigao je i par golova, ali je jasno da za njega nema mesta na "Bernabeu", makar ne još uvek.

Procenjuje se da će ponuda od 15 miliona evra zadovoljiti apetite "kraljevskog" kluba, koji će verovatno insistirati na klauzulu, po kojoj će Dijaza moći da vrate u bilo kom trenutno za određenu svotu novca, kao što su to uradili i sa Moratom.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.