Španska serija: Gde će Katai?

Izvor: N1 televizija, 29.Avg.2016, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španska serija: Gde će Katai?

Režiseri španskih, turskih i ostalih serija, imaju dobar tekst za pravljenje nove sapunice. Glavnu ulogu bi igrao trenutno najbolji igrač Zvezde Katai. Nije on kriv naravno, ali...

U toku dana se pojavila vest da je dogovor postignut i da Katai za nešto više od dva miliona evra ide u Seltu, ali situacija je očigledno promenila. Izvori bliski Zvezdi tvrde da za sada od transfera nema ništa, a prelazni rok se bliži kraju.

Čelnici Zvezde nisu rekli definitivno rekli >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << "ne" Selti, ali je utisak da bi ovo taktiziranje moglo da znači i kraj nadanja momka iz Srbobrana da će Superligu zameniti Primerom. Navodno se u poslednji čas u priču uključila Lokomotiva iz Moskve, koja nudi znatno povoljnije finansijske uslove (više od tri miliona evra), ali ljudi koji vode brigu o karijeri 25-godišnjeg fudbalera kažu da se Rusi nisu pojavljivali sa konkretnom ponudom.

“Navodno su pregovori završeni, preostalo je samo zvanično da se završi i da se čelnici klubova dogovore oko detalja. Rekli su mi da će doktor iz Selte doći u Pazovu da odradi lekarske preglede da ne izostajem iz reprezentacije. Uskoro bi trebalo da se sve završi” rekao je Katai tokom prepodneva, a ispostavilo se da je upravo relacija kada su čelnici klubova u pitanju najveći problem u celoj priči.

Najbolji strelac Superlige iz prošle sezone (21 gol) tako i dalje čeka drugi inostrani angažman, pošto je prethodno po odlasku iz Vojvodine nosio dres Olimpijakosa.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.