Španija povela: Muguruza prejaka za Jorovićevu

Izvor: Vesti-online.com, 06.Feb.2016, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španija povela: Muguruza prejaka za Jorovićevu

Španija je povela protiv Srbije u prvom kolu Svetske B grupe FED kupa. Prvi poen Špankinjama donela je Garbin Muguruza, koja je lako pobedila Ivanu Jorović - 6:3, 6:1 za sat i 17 minuta igre.

Tatjana Ječmenica, selektor Srbije, odlučio je da, umesto najavljene Bojane Jovanovski, protiv pete teniserke sveta zaigra Jorovićeva. Naša mlada teniserka pružila je dobar otpor u prvom setu, ali je Špankinja trenutno za klasu ispred Ivane, pa se pitanje pobednika nije postavljalo nijednog trenutka.

Posle Jorovićeve i Muguruze na teren će Jelena Janković protiv Karle Suarez Navaro.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Španija vodi 2:0: Posle Jorovićeve, poražena i JJ

Izvor: Vesti-online.com, 06.Feb.2016

Španija je povela protiv Srbije 2:0 u Kraljevu, u prvom kolu Svetske B grupe FED kupa...Najbolja srpska tenisera Jelena Janković poražena je od Suarez Navaro - 2:0 (6:4, 6:2), za nešto manje od sat i po igre. JJ je pružila žestok otpor samo u prvom setu, a u nastavku meča osma igračica na WTA...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.