Španci dobili prijateljski meč sa 39 razlike

Izvor: Telegraf.rs, 29.Jul.2016, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španci dobili prijateljski meč sa 39 razlike

Košarkaška reprezentacija Španije, jedan od glavnih kandidata za medalju u Riju, odigrala je pripremnu utakmicu pred put u Brazil i nije imala milosti prema selekciji Obali Slonovače.

Ekipa Serđa Skariola deklasirala je Afrikance rezultatom 100:61.

Početak meča i vođstvo "furije" 13:0, jasno su nagovestili u kom pravcu će ići meč odigran u Saragosi. Do kraja, sve je bilo u znaku jednog tima.

Španska prva petorka u sastavu Rubio, Ljulj, Fernandez, Mirotić >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i Gasol nametnula je takav ritam da gosti jednostavno nisu bili u stanju da ga prate nijednog trenutka. Prva deonica završena je vođstvom domaćina - 27:4.

Obala Slonovače je u prvoj četvrtini šutirala za dva poena 2/20, a za tri 0/8.

U nastavku meča, Skariolo je, naravno, rasporedio minutažu na sve igrače (nije igrao samo Navaro) koji su održali više nego ubedljivo vođstvo.

Najefikasniji kod Španaca bio je Ljulj sa 15 poena, Fernandez je postigao 13, Rubio 11, uz 6 skokova i 8 asistencija. Odličan je bio i Vili Ernangomez sa 14 poena i 9 uhvaćenih lopti.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.