Izvor: MVP.rs, 29.Avg.2014, 02:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok za Francuze u poslednji čas

Vensan Kole je ostao bez još jednog centra. Kili vraćen u tim.

Reprezentaciju Francuske su zadesili novi problemi pred sam start Svetskog kupa u Španiji. Ian Mahinmi je tokom prepodnevnog treninga u četvrtak povredio rame, a pregled magnetnom rezonancom je pokazao da centar Indijane neće moći da igra na Mundobasketu.

Vensan Kole je kao zamenu za Mahinmija pozvao Kima Tilija (26, 211), koji je veći deo priprema proveo sa nacionalnim timom. Novi >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << igrač Laboral Kuće trebalo bi da se oriključi ekipi u petak.

Galski petlovi će u prvoj fazi takmičenja igrati u grupi A, gde su još smešteni: Španija, Brazil, Srbija, Iran i Egipat. Prvi meč igraju sa selekcijom Brazila.

(foto: Bellenger / IS / FFBB)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.