Snovi uživo: Junajted - Lester 15:05 SK3

Izvor: N1 televizija, 01.Maj.2016, 02:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Snovi uživo: Junajted - Lester 15:05 SK3

Totenhem je počastio Lester neočekivanim remijem sa WBA, pa lisice sada sebi mogu da dozvole da igraju opuštenije. Sada bi već bilo neverovatno kada bi ispustili titulu, ali to ne znači da treba da počnu da je proslavljaju odmah.

Ni na ovom meču neće biti Džejmija Vardija, ali u prethodnom meču protiv Svonsija, to se nije pokazalo kao preterani problem.

Junajted se bori za Ligu šampiona sa gradskim rivalom i čini se da su uhvatili formu pri samom kraju sezone. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Što je možda još važnije, ušli su u finale FA kupa, pa možda završe ovu sezonu na kraju i dobro. Crveni đavoli su u seriji od četiri pobede a na ovom meču neće moći da računaju na Januzaja, Švajnštajgera i Šoa

Lester treba samo da misli na sebe i da igra št bolje može. Cele sezone pružaju vrhunske partije i ako će da osvoje titulu, lepo bi bilo da je osvoje u stilu. Na prethodnih pet mečeva, Lisice imaju četiri pobede i remi. Šmajhel je kapitulirao na samo jednom od tih pet mečeva, i to dva puta protiv Vest Hema.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.