Sloupstajl - neprihvatljiv broj povreda

Izvor: RTS, 13.Apr.2014, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sloupstajl - neprihvatljiv broj povreda

Nova zimska disciplina sloupstajl ima "neprihvatljivo visok" broj povreda na debiju u Sočiju. Samo Boston pobedio kao gost, Atlanta slavila protiv Majamija. Hokejaši Srbije poraženi od Estonije,bez rekorda u Pioniru. Real pobedio Almeriju i izjednačio se sa Atletikom.

Sve vesti i zanimljivosti iz sveta sporta pratite i na našim Fejsbuk i Tviter stranicama.

10.06 - Funkcioner MOK-a zadužen za nadgledanje povreda na Igrama izjavio je da nova zimska >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << disciplina sloupstajl imala "neprihvatljivo visok" broj povreda na debiju u Sočiju. Lars Engebretsen rekao je da bi sloupstajl mogao da bude isključen sa Igara ako se stanje ne popravi. On je dodao da je broj povreda u skijaškoj i snoubord verziji te discipline bio veći nego bilo koja druga disciplina. "Postoji mogućnost da sloupstajl bude isključen sa igara. Jedini razlog za to su brige za bezbednost", rekao je Engebretsen, čelnik komisije MOK za aktivnosti u medicinskom i naučnom odseku. Američki snouborder Šon Vajt povukao se iz sloupstajla u Sočiju rekavši da je prevelika opasnost od povreda.

09.30 - Španski teniser Fernando Verdasko plasirao se u finale ATP turnira u Hjustonu pošto je jutros savladao Kolumbijca Santjaga Hiralda sa 6-4, 7-5. Protivnik Verdasku u "španskom finalu" biće njegov zemljak Nikolas Almagro kojem je Amerikanac Sem Kveri predao polufinalni meč bez borbe zbog povrede leđa. U Hjustonu je, inače, odigrano finale u konkurenciji parova. Amerikanci, braća Bob i Majk Brajan savladali su u završnom meču turnira španski dubl Verdasko / David Marero sa 4-6, 6-4, 11-9.

08.51 - Odigrano je osam utakmica NBA lige, a pobedu kao gost ostvario je samo Boston savladavši Klivlend sa 111:99. Rezultati: L.A. Klipers - Sakramento 117:101, Šarlot - Filadelfija 111:105, Vašington - Milvoki 104:91, Atlanta - Majami 98:85, Hjuston - Nju Orleans 111:104, Dalas - Finiks 101:98 i Denver - Juta 101:94.

00.34 - Hokejaška reprezentacija Srbije izgubila je u Beogradu od Estonije sa 5:2 (1:1, 2:0, 2:1), u trećem kolu prvenstva sveta Druge divizije Grupe A. Ovim neuspehom srpski hokejaši umanjili su šanse da se domognu medalje na prvenstvu, koje se igra u ledenoj dvorani Pionir od 9. do 15. aprila. Dosadašnji rezultati doveli su reprezentaciju Srbije u situaciju da su joj u opticaju svi konačni ishodi, od drugog mesta do ispadanja u niži rang. Srbija u 4. kolu u ponedeljak od 20 sati igra protiv Islanda. Uprkos očekivanjima i najavama pred susret sa Estonijom, u ledenoj hali Pionir ipak nije oboren rekord po broju gledalaca na mečevima reprezentacije Srbije.

00.06 - Fudbaleri Reala iz Madrida savladali su na domaćem terenu ekipu Almerije sa 4:0, pa su se na tabeli prvenstva Španije sa utakmicom više izjednačili po broju bodova sa vodećim gradskim rivalom Atletikom (79). Real je iskoristio šokantni kiks Barselone u Granadi i preskočio aktuelnog šampiona, a sada sa zanimanjem iščekuje šta će u nedelju uveče uraditi Atletiko na gostovanju ekipi Hetafea.

00.01 - Igraju se utakmice 23. kola fudbalske Super lige Srbije: Donji Srem - Spartak (16.00), OFK Beograd - Sloboda (16.00), Vojvodina - Rad (18.00) i Jagodina - Radnički (N) (19.00). Nastavlja se takmičenje u italijanskom, nemačkom i španskom fudbalskom prvenstvu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sloupstajl - opasan po život!

Izvor: RTS, 13.Apr.2014

Nova zimska disciplina sloupstajl ima "neprihvatljivo visok" broj povreda na debiju u Sočiju. Inijesta: veliki korak unazad u borbi za titulu. Samo Boston pobedio kao gost, Atlanta slavila protiv Majamija. Hokejaši Srbije poraženi od Estonije,bez rekorda u Pioniru. Real pobedio Almeriju i izjednačio...

Nastavak na RTS...

Nova disciplina na ZOI ima neprihvatljiv broj povreda

Izvor: Blic, 13.Apr.2014

Funkcioner Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK) zadužen za nadgledanje povreda Lars Engebretsen rekao je da je nova zimska disciplina sloupstajl imala "neprihvatljivo visok" broj povreda na debiju u Sočiju...On je istakao da bi sloupstajl mogao da bude isključen sa Igara ako se stanje ne popravi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.