Slavni triling opet u Riveru: Saviola, Aimar i Lučo u starom jatu

Izvor: Blic, 02.Jul.2015, 09:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavni triling opet u Riveru: Saviola, Aimar i Lučo u starom jatu

Pablo Aimar, Havijer Saviola i Lučo Gonzales vratili su se u staro jato.

Slavni aregntinski klub odlučio je da u ekipu pojača potpisivanjem ugovora sa svojim bivšim asovima.

Bivši argentinski reprezentativci, Aimar (35), Gonzales (34) i Saviola (33) ostavili su dubok trag među "milionerima" iz Buenos Ajresa.

Očito je, da su iskusni igrači odlučili da završe svoje karijere u klubu u kome su se dokazali. Nema sumnje, navijači Rivera će biti u transu kada ovaj legendarni triling istrči na teren "Monumentala".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

River okuplja stare asove

Izvor: TV Arena Sport, 02.Jul.2015

Bivši argentinski reprezentativci, Pablo Aimar, Lučo Gonzales i Havijer Saviola ostavili su dubok trag u fudbalskom klubu River Plate iz Buenos Ajresa...Sada su iskusni igrači odlučili da završe svoje karijere u klubu u kome su se dokazali. Nema sumnje, navijači Rivera će biti u transu kada ovaj...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.