Slavila titulu, dobiće otkaz!

Izvor: Sportske.net, 31.Maj.2016, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavila titulu, dobiće otkaz!

Stvar izmakla kontroli, ali navijači će joj teško oprostiti.

Rivalstvo je veliko, ali prevazilazi granice, ipak ne treba zaboraviti da je u pitanju samo igra.

Golman ženske sekcije Atletika, Sara Eskero je razbesnela "Jorgandžije". Ona se naime slikala na slavlju povodom Realove titule prvaka Evrope, što se brzinom munje raširilo po netu. U pitanju je devojka koja nije ni prvi golman i češće brani za rezervnu ekipu.

Zasuli je uvredama, bila je prinuđena >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da zatvori naloge na društvenim mrežama, a razbesneli su se i njeni poslodavci.

Naime, odmah su zasedale klupske strukture i sada se veća šta učiniti. Najradije bi joj dali otkaz, ali to sa sobom verovatno povlači sudski proces i optužbe za diskriminaciju.

Zanimljvo, u Atletiku su pre nedelju dana održali sastanak sa svim članovima klupskih selekcija i savetovali ih da se uzdrže od postavljanja slika i sličnih stvari u danima pred finale, jer su svi osetljivi i mogući su problemi.

Kad da su naslutili, a Sara se oglušila, pa ćemo videti kako će se situacija na kraju završiti.

Ona je branila gol mlade selekcije Španije, a sa rezervnim timom je osvojila prvo mesto u drugoj ligi...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.