Skauti Juventusa gledali mladu reprezentaciju Španije, trojica na meti!

Izvor: Sportske.net, 29.Mar.2017, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skauti Juventusa gledali mladu reprezentaciju Španije, trojica na meti!

Skauti Juventusa su prisustvovali utakmici mladih reprezentacija Španije i Italije, a cilj im je bio da gledaju trojicu mladih igrača iz Španije.

Juventus prati nekoliko španskih fudbalera, a trojica među njima igraju za mladu reprezentaciju te zemlje.

Emisari Juventusa su posmatrali utakmicu između mladih reprezentacija Španije i Italije, utakmicu koju su gosti iz Španije dobili sa 1:2.

Prvi na listi jeste Ektor Beljerin, momak koji nastupa za Arsenal >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i koji je, navodno, meta Barselone.

On ima ugovor sa Arsenalom sve do 2023. godine, tako da će predstavljati veliki problem za Juventus da ga dovedu.

Marko Asensio je meta broj 2, ovaj fudbaler Real Madrida je navodno nezadovoljan kod Zidana i želi da napusti klub, a Stara Dama se javila kao zainteresovana za njega. Pre dva dana su skauti imali priliku da se uvere u njegove mogućnosti.

Poslednji u nizu jeste Injaki Vilijams, koji je dobro poznat svima i za kojeg se očekuje da napravi "bum" ovog leta. Postoji dosta zainteresovanih timova za njega, Juventus je samo jedan od njih.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Juventus zainteresovan za reprezentativce Španije

Izvor: B92, 29.Mar.2017

Šmpion Italije Juventus je zainteresovan da na leto dovede trojicu mladih reprezentativaca Španije Ektora Beljerina, Marka Asensija i Injakija Vilijamsa...Kako su preneli italijanski mediji, desni bek engleskog Arsenala Beljerin je prva meta torinskog kluba...Izdanak omladinske škole Barselone ima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.