Skandal u Turskoj: Navijači Galate pljunuli Obradovića!

Izvor: N1 televizija, 29.Maj.2016, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal u Turskoj: Navijači Galate pljunuli Obradovića!

Treći duel polufinala turskog šampionata između Galatasaraja i Fenerbahčea doneo je i incidente, pa je meč prekinut na nekoliko minuta.

Navijači domaće ekipe gađali su klupu Fenerbahčea, a na društvenim mrežama se pojavila i fotografija na kojoj se vidi kako je neko pljunuo Željka Obradovića.

Srpski trener pokuvao je ekipu na nekoliko minuta, a potom i vratio i Galatasaraj je uspeo da pobedi i smanji na 2-1.

„Na početku sezone sam rekao da generalno >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << želim da govorim o košarci. Ali, svi su videli prve dve utakmice na našem parketu i ovu večeras i nadam se da vide veliku razliku. To je jedini komentar oko ovih dešavanja. Ništa drugo“, rekao je Obradović.

Ubrzo se na društvenim mrežama oglasio i trener Galate Ergin Ataman.

„Upravo sam video fotografiju Obradovića. Osoba koja je to uradila nije ljudsko biće. Osuđujem to.“
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.