Sjajni Bjelica nosio Fener do pobede

Izvor: MVP.rs, 06.Mar.2015, 02:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajni Bjelica nosio Fener do pobede

Odigrane još četiri utakmice devetog kola TOP 16 faze.

Jedino iznenađenje devetog kola, za sada, je priredila Crvena zvezda Telekom i to tako što je na svom terenu savladala šampiona Evrope, Makabi Elektru. Na ostalim utakmicama to nije bio slučaj, a favoriti su uglavnom zabeležili očekivane trijumfe.

Tako je Fenerbahče Ulker lako izašao na kraj sa nezgodnim protivnikom kakav je Nižnji Novgorod. Rezultat je bio 92:79, a najbolji na meču je bio srpski reprezentativac, >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << Nemanja Bjelica, koji je zabeležio 16 poena, sedam skokova i tri asistencija, uz odličan procenat šuta (5/6 za dva, 1/1 za tri, 3/4 sa penala), za indeks uspešnosti 26. Bogdan Bogdanović je upisao sedam poena, četiri uhvaćene lopte i tri dodavanja.

Miloš Teodosić i njegov CSKA su upisali važna dva boda protiv Laboral Kuće u Vitoriji (81:74), a srpski plejmejker je postigao 11 poena, uz osam asistencija.

Preostala tri duela će se odigrati u petak.

DEVETO KOLO

Sreda:

Alba - Žalgiris 80:72

Četvrtak:

Fenerbahče Ulker - Nižnji Novgorod 92:79

Crvena zvezda Telekom - Makabi Elektra 89:76

Panatinaikos - Barselona 77:81

Laboral Kuća - CSKA 74:81

Petak:

Galatasaraj Liv Hospital - Real Madrid

Emporio Armani - Olimpijakos

Unikaha - Anadolu Efes 

(foto: Fenerbahce Ulker / Twitter)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.