Izvor: Nezavisne Novine, 28.Mar.2017, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajna Mikica u četvrtfinalu Majamija

Mirjana Lučić-Baroni plasirala se u četvrtfinale velikog WTA turnira u Majamiju. U dvoboju 4. kola svladala je Amerikanku Betani Matek-Sends sa 7:5, 6:4 u susretu koji je trajao sat i 34 minuta.

U prvom setu teniserke su kombinovano čak sedam puta gubile gemove na svoj početni udarac, a samo pet puta zadržale servis.

Lučić-Baroni je na kraju uspjela da ostvari brejk više i dobije set sa 7:5 iako je dva puta bila u zaostatku.

U drugom setu igračice >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << su ipak češće uspijevale da osvajaju gemove na svom servisu, do rezultata 3:2 za Matek-Sends nije bilo niti jednog brejka, a tada je ponovno Amerikanka prva stigla do prednosti.

Ipak, Hrvatica se nije predavala, pa je kao i u prvom setu odmah uzvratila, a kod 4:4 još jednom oduzela servis protivnici i zatim uspješno na svoj servis okončala dvoboj.

U četvrtfinalu će Lučić-Baroni igrati protiv druge nositeljke, Čehinje Karoline Pliškove. Do sada su međusobno igrale šest puta i omjer je 3-3, a posljednji dvoboj u četvrtfinalu ovogodišnjeg Australijan Opena dobila je Lučić-Baroni.

(NN, Index.hr)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.