Sjajan slobodnjak Verdija! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2016, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sjajan slobodnjak Verdija! (video)

Momak koji je ponikao u Milanu ali nikada nije dobio pravu šansu na "San Siru" briljira ove sezone u dresu Bolonje.

Verdi se sa 11 godina pridružio ekipi Milana, ali u prvom timu nikada nije dobio pravu šansu. Odigrao je samo dve utakmice u kupu za "Rosonere".

Usledile su silne pozajmice, a od ove sezone više nije član Milana, kako je Bolonja otkupula njegov ugovor.

Za sada je u dresu Bolonje jako dobar, postigao je tri gola i upisao asistenciju u Seriji A, a danas se i po četvrti put upisao u strelce.

On je odlično izveo slobodan udarac sa oko 20ak metara od gola Sasuola, Konsilji nije imao nikakve šanse.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Serija A - Matri poništio Verdija, Bolonja i Sasuolo remizirali

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2016

Fudbaleri Bolonje i Sasuola odigrali su večeras nerešeno 1:1 u devetom kolu italijanske Serije A...U susretu odigranom u Bolonji nije bilo pobednika. Domaći su vodili od desetog minuta, kada je sjajan gol postigao Simone Verdi...Bivši igrač Milana je sjajno izveo jedan slobodnjak, taj gol pogledajte...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.