Sitijev dragulj pozajmljen Valensiji

Izvor: Mondo, 19.Avg.2014, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sitijev "dragulj" pozajmljen Valensiji

Mnogo se pričalo o dolasku Bruna Zukulinija u Mančester siti, ali mladi argentinski vezista moraće prvo da se dokaže na pozajmici u Valensiji.

Foto: Guliver/Getty images/Mike Stobe

Mladi reprezentativac Argentine, Bruno Zukulini, stigao je nedavno u Mančester siti iz Rasinga kao velika nada, međutim, moraće da sačeka na priliku da zaigra za "građane".

Povezane vestiArgentinski biser u SitijuRasing: Prodali smo "dragulj" Sitiju

 Uprava kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << odlučila je da 21-godišnjeg vezistu prosledi na jednogodišnju pozajmicu u Valensiju, za koju bi mogao da debituje već u nedelju protiv Sevilje.

Zukulini je tokom priprema odigrao šest mečeva za Mančester siti i postigao jedan pogodak, protiv Kanzas sitija, a čak je dobio priliku da zaigra i u Supekupu Engleske (Komjuniti šildu) protiv Arsenala, ali njegov ulazak u igru sa klupe za rezerve nije doprineo da se izbegne ubedljiv poraz (0:3).

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.