Sinama Pongol se vratio na Ostrvo

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2015, 07:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sinama Pongol se vratio na 'Ostrvo'

Francuski napadač koji je svojevremeno igrao za Liverpul, pa potom žario i palio i španskoj Primeri, pronašao je novi klub.

Bivši fudbaler Liverpula i Atletiko Madrida je nakon probe, potpisao ugovor do kraja sezone za škotski Dandi Junajted.

31-godišnji napadač je prošle sezone bio u redovima švajcarske Lozane, ali zbog povrede nije odigrao nijedan meč u dresu tog kluba.

Pre toga je osim za velikane sa 'Enfild Rouda' i 'Visente Kalderona' igrao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za Čikago, Rostov, Sent Etjen, lisabonski Sporting, Rekreativo Uelvu, Blekburn i Avr, u čijoj čuvenoj fubdalskoj školi je i ponikao.

Francuz je svojevremeno važio za jednog od najtalentovanijij fudbalera na 'Starom kontinentu', ali nije uspeo da opravda velika očekivanja.

Ipak, u redovima škotskog tima su prezadovoljni zbog dovođenja ovog fudbalera, i smatraju da će njegovo iskustvo biti od velikog značaja, i da će im pomoći da očuvaju premijerligaški status.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ovo je fudbaler koji se nikada nije povredio!

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2015

Retki su fudbaleri koji nemaju problema sa povredama tokom svoje karijere. Ovaj fudbaler Real Madrida je jedan od njih...Koliko fudbalera znate za koje ste sigurni da se nikada nisu povredili? Mogu se nabrojati na prste jedne ruke, zar ne?..Ima nekoliko primera kada se radi o fudbalerima koji su imali...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.