Sevilja u dva poteza došla do gola protiv Atletika! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2016, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sevilja u dva poteza došla do gola protiv Atletika! (video)

Fudbaleri Sevilje dočekali su Atletiko Madrid u susretu devetog kola Primere.

Domaći su u derbiju kola poveli preko N'Zonzija u 73. minutu susreta.

Mreže su mirovale, a onda je Sevilja povela nakon jednog auta. Izveli su domaću aut duboko na svojoj polovini, upravo je bivši igrač Stouka dobio loptu, on ju je prosledio do bivšeg igrača Atletika Lusijaa Vijeta. Mladi Argentinac je primetio da je Francuz nastavio da trči, odmah mu je prosledio loptu, a ovaj se sjurio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ka golu Oblaka. Odbrana nije mogla da ga zaustavi, te je uspeo da postigne i pogodak.

Samo par minuta nakon toga, crveni karton je dobio fudbaler gostiju Koke i tako olakšao posao domaćoj ekipi, koja se pobedom penje na vrh tabele.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Primera - Sevilja na vrhu tabele, Atletiko pao na "Sančez Pizhuanu"! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2016

Izabranici Horhea Sampaolija dočekali su u susretu devetog kola ekipu Atletiko Madrida...Fudbalski klub iz Andaluzije slavio je nakon 90. minuta minimalcem, zahvaljujući pogotku Nzonzija u 73. minut...Francuski fudbaler je u maniru krilnih igrača pretrčao pola terena, izbio sam pred golom Madriđana...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.