Sevilja ima odličan rezultat pred revanš sa Šahtjorom! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Apr.2016, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sevilja ima odličan rezultat pred revanš sa Šahtjorom! (video)

Sevilja je danas napravila sjajan rezultat u Ljvovu protiv Šahtjora u prvoj utakmici polufinala Lige Evrope.

Utakmica sa puno tempa danas u Ljvovu areni, posebno u prvom poluvremenu. Na kraju, gosti srećniji, bilo je 2:2, ali daleko od toga da je bilo šta poznato.

Igrao se 6. minut kada smo videli prvi gol danas. Gameiro je dodao loptu do Vitola, ovaj je zalomio jednog fudbalera Šahtjora, poslao loptu kroz noge golmana domaćih i doneo Sevilji veoma bitan gol >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u ovom dvomeču.

Krenuo je Šahtjor ka golu Sevilje, terenska inicijativa im se isplatila u 23. minutu.

Rakitski je iz faze odbrane uposlio Marlosa koji je izbio 1 na 1 sa golmanom Sorijom, nije imao mnogo težak zadatak, izjednačio je na 1:1. Bila je to velika greška odbrane Sevilje, ovakav pas ne bi smeo da promakne prošlogodišnjim osvajačima Lige Evrope.

Trinaest minuta kasnije, novi gol za Šahtjor.

Marlos, junak današnje utakmice, uputio je sjajan centaršut u šesnaesterac, tamo je Stepanenko bio najviši i zakucao je loptu u mrežu za 2:1.

U drugom poluvremenu Sevilja bolji rival, imali su nekoliko veoma dobrih prilika. Poništen je čist gol Gameiru u 75. minutu, nakon toga Gameiro je izašao ispred golmana, bio je u dobroj situaciji da izjednači, ali nije uspeo.

Nakon toga penal za Sevilju, Fereira ga je napravio, a Gameiro koji je danas najviše pretio preuzima odgovornost. Naravno, pogađa, 2:2, Sevilja je u tim trenucima imala i psihološku prednost. Moramo reći i da je ovo bilo dosta sumnjivo, domaći su protestovali jer su smatrali da je Vitolo u ovoj situaciji simulirao prekršaj u kaznenom prostoru.

Ostao je taj rezultat na snazi, pa će Sevilja u revanšu biti favorit za prolazak dalje.

Golove pogledajte OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.