Sevilja bez važne karike u finalu LE!

Izvor: Sportske.net, 06.Maj.2016, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sevilja bez važne karike u finalu LE!

Odbrambeni fudbaler Sevilje Benoa Tremulinas propustiće ostatak sezone zbog povrede kolena, saopštio je danas španski klub.

Francuski fudbaler je oštetio meniskus levog kolena na sinoćnoj utakmici protiv Šahtjora u revanšu polufinala Lige Evropa. On će naredne nedelje biti podvrgnut operaciji kolena, zbog čega će odsustvovati četiri nedelje.

Tremulinas će tako propustiti finale Lige Evropa, u kome će njegova ekipa, koja je dvostruki uzastopni šampion, igrati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << protiv Liverpula.

Sevilja je izbacila Šahtjor iz Donjecka u polufinalu, ukupnim rezultatom 5:3, a Liverpul je sa 3:1 eliminisao Viljareal.

Finale Lige Evropa igra se 18. maja u Bazelu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sevilja oslabljena u finalu protiv Liverpula

Izvor: Sportske.net, 07.Maj.2016, 13:08

Trener Anadalužana Unai Emeri u najvažnojoj utakmici u sezoni neće moći da računa na jednog od najstandardnijih igrača svoje ekipe...'AS' u današnjem izdanju piše da je levi bek Sevilje Benoa Tremulinas doživeo povredu kolena i da neće uspeti da se oporavi do 18. maja, kada je zakazano finale...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.