Šestorica defanzivaca od kojih Suarez zazire! (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Jun.2015, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šestorica defanzivaca od kojih Suarez zazire! (foto)

Nema sumnje da mu je bilo đavolski teško sa svakim!

Malo je defanzivaca koji mogu da izađu na kraj sa sjajnim Urugvajcem, što zbog njegovog fudbalskog umeća što zbog temperamenta.

Sa nekima je dolazio i u sukob, neke je ujedao, a sada je izabrao 6 protiv kojih mu je bilo najteže da igra.

1. Džon Teri

Legendarni štoper Čelsija, zauzeo je prvo mesto na Suarezovoj listi. Ono što ga čini posebnim jeste požrtvovanje!

2. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Geri Kejhil

još jedan defanzivac Čelsija se našao na listi koju je sastavio Suarez. On je sa Terijem činio tandem koji je nekadašnjem igraču Liverpula zadavao najviše muka.

3. Fil Džons

Stameni fudbaler Junajteda se možda iznenađujuće našao na listi jer nije klasičan defanzivac, ali je svakako pravio probleme Suarezu.

4. Vensan Kompani

Svakako jedan od najboljih defanzivaca, tako misli i sadašnji član Barselone. Snažan, siguran na lopti, odličan u skoku, nema sumnje da je Suarezu bilo teško naspram Belgijanca.

5. Branislav Ivanović

Kada se Teriju i Kejhilu doda Bane Ivanović,  to je jedan od najjačih odbrana na svetu. Svi se sećamo onog sukoba Suareze i Ivanovića.

6. Loran Košelni

Njega krasi što je dosta brži od svih prethodnih defanzivaca, a ima i dobru tehniku, pa je Suarez imao dosta muka sa njim.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.