Šestić: Neću da se predam

Izvor: Kurir, 29.Maj.2015, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šestić: Neću da se predam

Biće bolje: Kurir posetio legendarnog golgetera Zvezde, koji je zbog srčanih problema zadržan na ispitivanjima

Legendarni fudbaler Crvene zvezde, Vojvodine i reprezentacije Jugoslavije Miloš Šestić (58) zbog problema sa srcem zadržan je juče na Institutu za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“ i danas bi trebalo da uradi detaljnije analize.

O njegovom zdravlju brine poznati doktor Boško Đukanović, a popularni Šele je juče odvojio nekoliko minuta da popriča >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << s reporterima Kurira i tom prilikom je otkrio da se oseća dobro, ali da je u bolnici zadržan preventivno.

- Pre mesec i po dana mi je urađen bajpas, a juče sam došao na redovnu kontrolu, kad je uočen određeni problem. U toku dana ću uraditi koronarografiju kako bi se tačno utvrdilo šta je. Postoji problem sa srčanim zaliskom, a imam utisak da je veći nego što se meni govori, ali trenutno se osećam dobro i to je najvažnije - kaže Šestić.

Tokom jučerašnjeg dana, kad je objavljeno da je legendarni napadač hospitalizovan, na društvenim mrežama su se pojavile brojne poruke podrške, koje mu, kako kaže, veoma znače.

- Sa mnom su ovde bili ljudi iz Crvene zvezde, došao je i generalni direktor Zvezdan Terzić. Telefon je tu uz mene, mada nisam imao prilike da vidim te poruke podrške, ali mi to mnogo znači. Hvala svima koji su uz mene, onima koje znam i onima koje ne znam, nadam se da će sve biti u redu - kaže Šestić.

Danas rezultati

ĐUKANOVIĆ: OSTAJE NA PREGLEDIMA

Direktor Instituta za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“, kardiohirurg Boško Đukanović kaže da će Miloš Šestić ostati na ispitivanjima.

- Šestić je primljen na odeljenje jer mu nije dobro. On je imao operativni zahvat i urađen mu je bajpas, ali ne kod nas. Ostaće kod nas na ispitivanju i danas ćemo imati više informacija o njegovom stanju i o koracima koje ćemo preduzeti - rekao je dr Boško Đukanović.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.