Šesta uzastopna pobeda za Barsu

Izvor: RTS, 28.Nov.2015, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šesta uzastopna pobeda za Barsu

Fudbaleri Barselone pobedili su na svom terenu Real Sosijedad sa 4:0, u utakmici 13. kola španskog prvenstva i ostvarili šestu uzastopnu pobedu u ligi.

Evropski prvak poveo je u 22. minutu golom Nejmara, na asistenciju Danija Alvesa, a isti igrač je u 41. minutu asistirao Luisu Suaresu kod drugog gola.
Nejmar je u 53. minutu postigao treći gol za domaće, a konačan rezultat postavio je Lionel >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Mesi u četvrtom minutu sudijske nadoknade vremena.
Nejmar je prvi na listi strelaca u Primeri sa 14 golova, a iza njega, dva manje postigao je Suares.
Barselona je ostvarila 11. pobedu u prvenstvu i ima 33 boda, sedam više, ali i utakmicu više od drugoplasiranog Atletiko Madrida, dok Real Madrid ima takođe utakmicu manje od lidera na tabeli ali i devet bodova manje.
Real Sosijedad je pretrpeo treći poraz u poslednje četiri utakmice i zauzima 14. mesto sa 12 bodova.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Torino pobedio Bolonju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2015

Fudbaleri Torina pobedili su večeras na svom terenu Bolonju sa 2:0, u utakmici 14. kola italijanskog prvenstva i ostvarili drugu uzastopnu pobedu...Torino je poveo u 75. minutu golom Andree Belotija, a konačan rezultat postavio je Đuzepe Vives u trećem minutu sudijske nadoknade vremena...Torino se...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.