Serija A - Lacio siguran, Inter prosuo, prvenac Ćolita Simeonea! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2016, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A - Lacio siguran, Inter prosuo, prvenac "Ćolita" Simeonea! (video)

Inter nije uspeo da dobije Bolonju, pobede Lacija i Sasuola, prvi gol mlađanog Argentinca, sina slavnog oca, u Evropi!

Loš početak za Inter protiv Bolonje, momak koji je prošao njihovu školu i nije dobio šansu, Matija Destro je iskoristio grešku Kondogbije, sevnula je kontra, Verdi uposlio Destra, šok na "Meaci".

Ali, Inter je napad iz svih oružja, bilo je nekoliko opasnih situacija, a onda je golčinom sjajni Ivan Perišić do odlaska na odmor izjednačio. Mogao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je Inter i da povede, ali je Da Kosta sjajno intervenisao posle udaraca Kanderve i Ikardija.

U istom stilu je domaćin nastavio u drugom delu, napad za napadom. Ali, Bolonja je odolevala, pretila iz kontre, ponovo se Donadonijev tim pokazao kao tvrd orah.

Mogli su da pobede, Džemaili je imao sjajnu šansu u finišu meča, ali je Handanović spasao svoj tim.

Imao je i Ikardi šansu u nadokandi, inače za Inter je debitovao "Gabigol", ali nije pomoglo, dva boda su otišla iz Lombardije.

Sjajan gol Ivana Perišića možete videti ovde.

Lacio je golom Keite posle pola sata poveo protiv Empolija, akcija Andersona posle koje je mlađani napadač koji je u ratu sa klubom jer ne želi da produži ugovor savladao Skorupskog.

Empoli je imao par sjajnih prilika za izjednačenje, Đilardino je bio pred golom Strakoše, čuvar mreže Rimljana odbio loptu.

U nastavku je Pućareli pogodio prečku.

Empoli je pretio, u finišu Lulić postiže gol za 2:0 i presudu gostima koji nisu iskoristili svoje prilike.

Bravu Peskare je otključao "Ćolito", sin Dijega Simeonea. Mladi Argentinac je u nastavku pogodio gol Bizarija, nakon centaršuta Đentiletija.

Zatim je Đenova ostala sa devetoricom, isključeni su Edenilson i Pandev, pa je mladi Albanac, Manaj, inače fudbaler Intera na pozajmici među "Delfinima" izjednačio. Pre toga je Laksalt imao sjajnu priliku za Đenovu.

Golove Đovanija Simeonea i Keite možete videti ovde.

Sasuolo je ugostio Udineze, ponovo bez Berardija. Tu je Defrel, Francuz je posle akcije Pola Lirole, mladog igrača Juventusa na pozajmici u Sasuolu i greške Karnezisa zatresao mrežu "Zebreta". Ispostavilo se da je to konačan rezultat utakmice.

U prvom meču dana, Torino je iznenadio Romu, o tome čitajte ovde.

Juče je Juventus odneo bodove iz Palerma, Napoli je savladao Kjevo.

Večeras igraju Fiorentina i Milan, sutra su na programu preostali mečevi.

Rezultati:

Palermo - Juventus 0:1

Napoli - Kjevo 2:0

Torino - Roma 3:1

Inter - Bolonja 1:1

Lacio - Empoli 2:0

Sasuolo - Udineze 1:0

Đenova - Peskara 1:1

Fiorentina - Milan 20:45


Ponedeljak:

Krotone - Atalanta 19:00

Kaljari - Sampdorija 21:00


Na tabeli Juventus ima 15 bodova, Napoli 14, Inter 11, Đenova, Roma, Lacio, Kjevo, Bolonja po 10, Milan 9...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.