Serija A: Juve zaustavljen u Bergamu

Izvor: Vesti-online.com, 28.Apr.2017, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A: Juve zaustavljen u Bergamu

Juventus je na pragu nove titule u Italiji, iako je u prvom meču 34. kola Serije A, igrao u Bergamu protiv Atalante nerešeno - 2:2.

Domaćin je poveo krajem prvog poluvremena, kada je Konti zatresao mrežu Bufona. Ipak, u nastavku, prvo je Spinacola postigao autogol u 50. minutu, da bi Dani Alves, sedam minuta pre kraja, na asistenciju Miralema Pjanića, doneo vođstvo četi Masimilijana Alegrija. Ipak, domaćin, koji je najpijatnije iznenađenje sezone nije se predavao, već >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je u 89. minutu preko Frolera uspeo da ostane neporažen protiv verovatno novog-starog šampiona Italije.

Trener Juvea Masimiljano Alegri nije hteo da čuva igrače za sredu i prvi meč polufinala Lige šampiona u Monte Karlu protiv Monaka, nego je izveo najjači sastav.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.