Serija A: Gostima samo mrvice, novi kiks Intera, remi u Firenci (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 25.Sep.2016, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A: Gostima samo mrvice, novi kiks Intera, remi u Firenci (VIDEO)

Nakon pobede Torina protiv Rome i u preostalih pet utakmica nedeljnog programa 7. kola Serije A više uspeha su imali domaći timovi.

Đenova je na Marasiju podelila bodove sa Peskarom koja je u poslednjih 15 minuta imala čak dva igrača više posle isključenja Dos Santosa i Pandeva. Darko Lazović je ceo meč presedeo na klupi za rezerve.

I Filip Đorđević je sa klupe gledao trijumf svog Lacija protiv Empolija, ali je zato Sergej Milinković Savić u igri proveo >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << svih 90 minuta. Golove za Rimljane postigli su Dijao Keita u 29. minutu i Senad Lulić u samoj završnici meča. Za gostujući tim od 33. minuta igrao je Uroš Ćosić.

Sasuolo je pogotkom Defrela upisao treću pobedu u novom šampionatu, a Inter nije uspeo da nastavi uspešan niz pošto je na Đuzepe Meaci odigrao samo 1:1 u duelu sa Bolonjom. "Nero-azuri" su imali nešto više šansi za trijumf, ali bi moglo da se kaže da je podela bodova najrealniji ishod meča.

Za kraj ostavljen je derbi u Firenci gde su se sastali Fiorentina i Milan i odigrali nerešeno 0:0. Najbolju priliku za gol imao je Iličić koji je u 23.minutu umesto gola sa bele tačke pogodio prečku. Svih 90 minuta za domaći tim vrlo dobro je odigrao je Nenad Tomović.

Serija A, 7. kolo, Nedelja: Torino - Roma 3:1 (Beloti 8, Falke 52pen, 65 - Toti 55pen), Đenova - Peskara 1:1 (Simeone 47 - Manaj 85), Inter - Bolonja 1:1 (Perišić 37 - Destro 14), Lacio - Empoli 2:0 (Keita 29, Lulić 89), Sasuolo - Udineze 1:0 (Defrel 34), Fiorentina - Milan 0:0, Ponedeljak: Krotone - Atalanta (19.00), Kaljari - Sampdorija (21.00), Odigrano u subotu: Palermo - Juventus 0:1, Napoli - Kjevo 2:0

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.