Serija A: Carpi – Roma

Izvor: TV Arena Sport, 12.Feb.2016, 01:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serija A: Carpi – Roma

U petak uveče imamo na programu jedan poprilično neravnopravan susret u okviru 25. kola italijanske Serie A. Sastaju se 18-plasirani Carpi i peta Roma, koja u ovom trenutku ima i velikih 25 bodova više.

Osim toga, i njihov jesenji duel na Olimpicu je završen ubedljivom pobedom domaćeg tima od čak 5:1, tako da će Rimljani sasvim sigurno i sada tražiti sva tri boda, pogotovo nakon što su slavili i u prethodna tri kola.

S druge strane, ekipa Carpija je nakon jedne >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << sjajne serije od dve pobede i tri remija u poslednja dva kola ostala bez bodova, mada to ustvari i nisu bili neki preveliki kiksevi kada znamo da su gostovali kod trećeplasirane Fiorentine i vodećeg Napolija. Inače, u oba ta susreta su poraženi s jednim golom razlike, što nam samo po sebi govori da uopšte nisu igrali toliko loše pa upravo zbog toga njihovi najvijači veruju da bi povratkom na domaći teren čak mogli doći i do novih bodova u borbi za opstanak.

Za razliku od Carpija koji ovaj susret dočekuje nakon dva uzastopna poraza, ekipa Rome je nakon dužeg vremena uspela da veže tri pobede, tako da su ponovo i u igri za plasman u Ligu šampiona. Naime, oni trenutno zauzimaju peto mesto na tabeli, i to sa svega dva boda manje od treće Fiorentine, dok im je vodeći dvojac Napoli-Juventus već sada pobegao na više od 10 bodova razlike pa stoga o Scudettu ustvari više uopšte i ne razmišljaju. Tim više jer ih uskoro očekuju i dva veoma zahtevna okršaja protiv Real Madrida u osmini finala Lige šampiona pa se upravo zbog toga i ovaj prvenstveni ogled s Carpijem igra u nešto ranijem terminu nego inače.

Direktan prenos je na Areni Sport 4.

Satnicu i raspored preostalih utakmica koje prenosimo uživo na našim televizijskim kanalima pogledajte na linku Direktni prenosi

Da pratite najnovija dešavanja sa sportskih terena u svetu posetite link Sportske vesti

Vesti možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama, kao i izveštaje sa utakmica, video klipove, galerije.

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.