Serhio Ramos: Real Madrid je božiji tim

Izvor: MozzartSport.com, 20.Dec.2014, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Serhio Ramos: Real Madrid je božiji tim

„Živimo u divnom i jedinstvenom trenutku. Vreme će pokazati koliko daleko možemo da odemo

Madridski Real je u maju konačno osvojio 10. titulu šampiona Evrope, a ove sezone tim beleži neverovatne rezultate, vezali su 21 pobedu u svim takmičenjima i čak se već spekuliše o tome da li je ova ekipa najbolja u istoriji igre. Ali Serhiju Ramosu su uspesi ekipe izgleda baš udarili u glavu.

Defanzivca Kraljevskog kluba su novinari upitali da li tim beleži >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << istorijske rezultate, ali je on otišao korak dalje u svom odgovoru.

„Nadam se da pišemo istoriju, ali to ne zavisi od titula i rekorda koje postavimo. Real Madrid je božiji tim i tim sveta. Živimo u divnom i jedinstvenom trenutku. Svi smo srećni sa Karlom Anćelotijem koji je važan deo svega što postižemo i načina na koji ga postižemo. Vreme će pokazati koliko daleko možemo da odemo“, rekao je Ramos.

Večeras Real Madrid igra finale Svetskog klupskog prvenstva protiv San Lorenca, kluba za koji navija papa Franja, tako da ćemo večeras gledati direktan duel božijeg i papinog tima.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.