Senzacija na pomolu, Hit sve dalji od svog najboljeg igrača!

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2016, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Senzacija na pomolu, Hit sve dalji od svog najboljeg igrača!

Dvejn Vejd bi mogao da napusti franšizu sa Floride nakon 13 godina.

Pisali smo da Vejd nije zadovoljan tretmanom na Floridi, te da će se okušati kao slobodni agent ali ni u jednom trenutku nismo verovali da su te spekulacije nešto više od puke pregovaračke taktike košarkaševih zastupnika.

Sada cela priča dobija znanto veću težinu, kako "ESPN" javlja da je Vejd trenutno daleko od ostanka u franšizi iz Majamija!

Oni pišu i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su poznata dva tima sa kojima iskusni košarkaš već pregovara!

U pitanju su San Antonio Sparsi i Dalas Maveriksi. Vejdovi predstavnici su razgovarali sa nekoliko timova, samo dva imena su za sada poznata, te ostaje da vidimo kako će iz uprave tima sa Floride reagovati na sve ovo.

Podsetimo, Majami je draftovao Vejda kao petog pika prve runde još 2003. godine i to je jedini klub u NBA ligi za koji je 34-godišnji košarkaš ikada igrao.

Vejd je verni sluga "Vreline" punih 13 godina, doneo je gradu sa Floride tri šampionska prstena, a jednom je bio i MVP velikog finala.

Na Ol-star susretima je nastupao u 12 navrata, a 2009. godine je bio i najbolji strelac lige.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.