Selo Ponor posle četiri decenije dobija vodu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Okt.2015, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selo Ponor posle četiri decenije dobija vodu

Selo Ponor kraj Pirota, čiji meštani imaju višedecenijski problem sa vodosnabdevanjem, do kraja godine biće priključeno na gradski vodovod za šta će biti uloženo više od  20 miliona dinara.

Sredstva je obezbedila lokalna vlast, radovi su u toku, a dnevno se postavlja i do 200 metara cevi, preneo je danas portal Pirotske vesti.

U selu Ponor lokalni vodovod postoji od 1976, ali nestašice vode su svakodnevne tako da je problem delimično rešavan dovoženjem cisterni.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DOČEKALI POSLE 40 GODINA: Pirotsko selo konačno dobija vodu

Izvor: Kurir, 13.Okt.2015

Dnevno se postavlja i do 200 metara cevi pa će nestašice vode dogodine biti samo ružna uspomena...PIROT - Selo Ponor kraj Pirota, čiji meštani imaju višedecenijski problem sa vodosnabdevanjem, do kraja godine biće priključeno na gradski vodovod za šta će biti ulozeno više od  20 miliona dinara...Sredstva...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.