Sedorf: Želim u Premijer ligi

Izvor: RTS, 28.Nov.2015, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedorf: Želim u Premijer ligi

Klarens Sedorf otkriva da je kao igrač bio veoma blizu Premijer lige i nada se da će se dokopati Engleske, sada kao trener.
Legendarni fudbaler Milana Klarens Sedorf nada se da će u budućnosti moći da se oproba kao trener u engleskoj Premijer ligi.

Sedorf je trenerski posao započeo upravu u Milanu i to u januaru 2014. godine, ali je nakon serije loših rezultata smenjen već nakon četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << meseca, a na njegovo mesto stigao je Filipo Inzagi.
"Engleska i ja imamo posebnu priču. Bio sam veoma blizu da zaigram u Premijer ligi, ali ipak to se nije desilo. Zaista bih voleo da kao trener ostvarim to i na pravi način osetim strast navijača na svakoj utakmici. Postoje mnoge glasine o mom sledećem poslu, i prija mi što me povezuju sa velikim klubovima", rekao je Holanđanin za Bi Bi Si Sport.
Tokom karijere Sedorf je nastupao za Ajaks, Sampdoriju, Real Madrid, Inter i Botafo. Jedini je igrač u istoriji koji je uspeo da osvoji tri Lige šampiona sa tri različita kluba (Ajaks, Real Madrid i Milan).
Za Milan je upisao 431. utakmicu, postigao 63 gola, i osvojio dve Serije A, dva Kupa i Superkupa Italije, dve Lige šampiona, dva UEFA Superkupa i Fifa Svetsko klupsko prvenstvo.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Sedorf: Želim da osetim strast Premijer lige

Izvor: B92, 28.Nov.2015

Legendarni fudbaler Milana Klarens Sedorf rekao je da se nada da će u budućnosti moći da se oproba kao trener u engleskoj Premijer ligi...Sedorf je trenerski posao započeo upravu u Milanu i to u januaru 2014. godine, ali je nakon serije loših rezultata smenjen već nakon četiri meseca, a na njegovo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.