Šćešni brani Romu

Izvor: Mondo, 29.Jul.2015, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šćešni "brani" Romu

Arsenal poslao Poljaka na pozajmicu u "večni grad"...

Foto: asroma.it

Vojćeh Šćešni (25) sledeće sezone će stajati na golu Rome!

Poljak je doputovao u Rim i potpisao ugovor sa aktuelnim vicešampionom Italije. Za početak će to biti pozajmica na godinu dana, uz mogućnost permanentnog transfera sledećeg leta.

Šćešni je na sajtu Rome predstavljen kao "jedan od najboljih mladih golmana sveta" i nema dileme da će u konkurenciji veterana >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Morgana de Sanktisa i Bogdana Lobonta biti prva opcija trenera Rudija Garsije.

Odlazak sa stadiona Emirejts bio je za njega iznuđen i neophodan potez, pošto je od januarskog poraza od Sautemptona, kada se na greške na terenu nadovezao paljenjem cigarete u svlačionici, poverenje Arsena Vengera dobio i opravdao Kolumbijac David Ospina.

Uz to, Arsenal je ovog leta angažovao iskusnog Petra Čeha iz Čelsija, a za trojicom kvalitetnih golmana u jednom klubu jednostavno nema potrebe.

Šćešni se od Arsenala oprostio osvajanjem FA kupa, tako što je u finalu protiv Aston Vile sačuvao mrežu "tobdžija" - 4:0.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.