Savić: Odbrana protiv Hrvatske mora da bude bolja

Izvor: Blic, 22.Avg.2014, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savić: Odbrana protiv Hrvatske mora da bude bolja

Selektor srpskih vaterpolista Dejan Savić rekao je da nacionalni tim mora da popravi igru u odbrani u meču polufinala FINA kupa protiv selekcije Hrvatske.

Srpski vaterpolisti pobedili su u četvrtfinalu domaćina Kazahstan sa 16:10 (6:2, 3:3, 4:3, 3:2), dok je Hrvtaska bila bolja od Crne Gore - 6:5 (1:2, 1:1, 3:0, 1:2).

"Kada igrate polufinale i kada je na drugoj strani Hrvatska zna se kakav pristup treba da bude. Zadovoljan sam do sada učinjenim, ovo je za mladi tim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << veliko iskustvo. Danas smo primili dosta golova od ipak daleko slabijeg Kazahstana i sutra ta odbrana mora da bude kao u ranijim duelima", rekao je Savić.

U taboru Srbije vlada umereni optimizam.

"Uvek nam je pobeda obaveza. Bez obzira na sastav i ime rivala. Ostvarili smo dobar rezultat plasmanom u polufinale i ulazimo u borbe za medalju. Neće biti lako, naši rivali igraju dobar vaterpolo, a model za uspeh trebalo bi da budu susreti sa SAD i Crnom Gorom", rekao je Nikola Eškert.

Srbija je protiv Kazahstana nastupila bez kažnjenog Ubovića, koji se vraća u tim protiv Hrvatske.

"Poznati su nam njihovi kvaliteti i očekujem neizvestan meč. Odbrana mora da bude ključ našeg uspeha", dodao je Gavril Subotić.

Utakmica između Srbije i Hrvatske na programu je u subotu od 13.40 sati po srednjeevrospkom vremenu, dok se u prvom polufinalu od 12.20 sastaju SAD - Mađarska.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Savić: Ozbiljno i protiv Hrvata

Izvor: Vesti-online.com, 22.Avg.2014

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je da njegova ekipa u polufinalu FINA Svetskog kupa protiv Hrvatske mora da ima ozbiljan pristup i da igra u odbrani mora da bude na višem nivou...Selektor Srbije Dejan Savić prezadovoljan plasmanom u polufinale.. .."Kada igrate polufinale...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.