Saša Obradović: Zvezda je jedini tim koji bih vodio

Izvor: Kurir, 31.Jan.2015, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Obradović: Zvezda je jedini tim koji bih vodio

Trener košarkaša berlinske Albe priznao da ne postoji alternativa ako bi se ikada vratio u Srbiju

Ulaskom trenera Albe Saše Obradovića na parket dvorane Pionir nastao je delirijum, a navijači Crvene zvezde su na taj način pokazali koliko poštuju svog bivšeg košarkaša. Srpski stručnjak se rasplakao u Pioniru, istakavši da mu je to bio najlepši rođendanski poklon.

- Nisu mi se slegli utisci ni posle prespavane noći. Osećaj je neverovatan i nisam mogao da >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sakrijem emocije. Očekivao sam dobrodošlicu, ali nisam mogao ni da sanjam da će baš onako izgledati. Bolji poklon za rođendan nisam mogao da dobijem. Još jednom, hvala svima - priča Obradović za Kurir.

Legenda kluba s Malog Kalemegdana kaže da je u četvrtak prvi put odstupio od temperamentnog vođenja ekipe iz poštovanja prema crveno-belima.

- Trudio sam se da svoja osećanja sakrijem za vreme meča i da se ne primeti, ali bilo je teško. Poznato je da tokom meča dosta gestikuliram i da sam fokusiran na samu utakmicu. Stalno sam na nogama, nikad ne sedim, ali u duelu sa Zvezdom to nisam radio iz poštovanja prema svom bivšem klubu. Ne bi bilo korektno da sam na taj način vodio svoju ekipu.

Bili bolji

ZVEZDA ZASLUŽENO POBEDILA

Trener Albe je priznao da je Zvezda zasluženo stigla do prve pobede u Top 16 jer je tokom čitavog duela kontrolisala igru:

Od samog starta su bili bolji tim. Moja ekipa je po ko zna koji put loše ušla u meč, što je verovatno nedostatak ovakvih utakmica u Evroligi. Pokušavao sam da svoje igrače vratim, ali jednostavno nisam uspeo. Emotivno nismo uspeli da se adaptiramo.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.