Šarić: Najveća pobeda u karijeri, nadam se duelu sa Cedevitom u finalu

Izvor: Blic, 24.Apr.2014, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarić: Najveća pobeda u karijeri, nadam se duelu sa Cedevitom u finalu

Najbolji košarkaš Cibone Dario Šarić rekao je posle trijumfa nad Crvenom zvezdom da je to verovatno najznačajnija pobeda u njegovoj karijeri.

Cibona je u beogradskoj Kombank areni slavila rezultatom 75:70 i plasirala se u finale završnog turnira Jadranske lige, a istovremeno obezbedila direktno učešće u Evroligi sledeće sezone.

"Ovo je verovatno moja najveća pobeda u karijeri. Odigrali smo fantastičnu utakmicu, od početka smo krenuli furiozno. Na poluvremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << smo se dogovorili da čuvamo vođstvo, čak smo i povećali prednost u trećoj četvrtini, ali smo na kraju zakuvali situaciju", izjavio je Šarić posle uzbudljivog meča.

On smatra da je Cibona zasluženo došla do velikog slavlja.

"Nadam se da ćemo još bolje igrati u finalu, gde bih voleo da se sastanemo sa Cedevitom", rekao je Šarić.

Kapiten zagrebačkog tima Marin Rozić naglasio je da je izborena "velika pobeda nad velikim rivalom".

"Ovo je definitivno velika pobeda. Generacije će proći dok Cibona ovako ne pobedi u Beogradu, a nama se večeras posrećilo. Odigrali smo jako dobro i iskoristili ono što nam je Zvezda ponudila. Oni su odigrali slabije, a mi smo dobrom odbranom rešili meč", rekao je Rozić.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šarić: Najveća pobeda u karijeri

Izvor: B92, 24.Apr.2014

Najbolji košarkaš Cibone Dario Šarić rekao je posle trijumfa nad Crvenom zvezdom da je to verovatno najznačajnija pobeda u njegovoj karijeri...Cibona je u Kombank areni slavila rezultatom 75:70 i plasirala se u finale završnog turnira Jadranske lige, a istovremeno obezbedila direktno učešće...

Nastavak na B92...

ŠARIĆ: Voleo bih finale sa Cedevitom, ali to je nemoguće! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Apr.2014, 01:22

Mladi košarkaš Cibone istakao da mu je ovo najveća pobeda u karijeri, jer će proći dosta vremena pre nego što neka generacija Zagrepčana pobedi Zvezdu u Beogradu

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.