Šarapova sigurna protiv Stosurove

Izvor: B92, 29.Maj.2015, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šarapova sigurna protiv Stosurove

Aktuelna osvajačica Rolan Garosa Marija Šarapova plasirala se u četvrto kolo na drugom Gren slemu sezone, trijumfom nad Australijankom Samantom Stosur.

Šarapova je protiv Stosurove slavila sa 6:3, 6:4, posle jednog sata i 40 minuta igre.

Rusku teniserku u borbi za mesto u četvrtfinalu očekuje susret sa Čeinhom Lucijom Šafavorom, koja je eliminisala Zabine Lisicki iz Nemačke sa 6:3, 7:6.

Šarapova je protiv Australijanke odigrala solidan meč, ali je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imala mnogo problema sa servisom, međutim, Stosurova je mnogo grešila na drugoj strani. Ruskinja je ubacila tek 52 odsto prvog servisa, ali je srećom na njemu izgubila samo osam poena. Imala je 12 vinera, sedam manje od Stosurove, ali je njega rivalka napravila čak 13 više neiznuđenih grešaka, što je bio ključ trijumfa.

Iako je ruska teniserka bila ubedljivija u prvom setu, Stosurova joj je tada pružila veći otpor. Napravila je dva brejka, ali je Šarapova uspela da joj tri puta oduzme servis i reši prvi set. U drugom joj je jedan brejk bio sasvim dovoljan da obezbedi trijumf.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

FOTO: Šarapova hipnotisala i prošla dalje

Izvor: Vesti-online.com, 29.Maj.2015

Branilac trofeja Rolan Garosa Marija Šarapova plasirala se u osminu finala drugog Grend slema sezone trijumfom nad Australijankom Samantom Stosur...Ruskinja je slavila sa 6:3, 6:4, posle jednog sata i 40 minuta igre. Šarapovu u borbi za mesto u četvrtfinalu očekuje susret sa Čehinjom Lucijom Šafavorom,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.