Šanse Milana sve manje - Španac se seli u Amsterdam?

Izvor: Sportske.net, 19.Jan.2017, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šanse Milana sve manje - Španac se seli u Amsterdam?

Mediji u Britaniji prenose da bi bivši fudbaler Barselone umesto u Milanu mogao da završi u Holandiji.

Đerar Delofeu nije u planovima Ronalda Kumana ove sezone, a Holanđanin je i potvrdio da je spreman da ga pusti da ide na pozajmicu do kraja ove takmičarske godine , kako bi igrao standardno.

Milan je spreman da mu ponudi tu opciju, ali uprava "Karamela" nikako da se dogovori sa "Rosonerima". Ekipa Vićenca Montele ponudila je pola miliona evra za pozajmicu do kraja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sezone i 18 miliona evra za otkup po isteku kratkoročnog ugovora. Problem je u tome što Kuman nije spreman da se u potpunosti odrekne usluga španskog fudbalera.

Zbog neslaganja uprave engleskog i italijanskog kluba, Ajaks je rešio da se umeša u celu priču.

Ekipa Pitera Boša naime želi Španca u svojim redovima do kraja tekuće sezone, kako veruju da bi sa njim mogli da dođu do titule.

Ajaks je trenutno drugi, pet bodova iza Fejenorda, titula je imperativ, a u upravi kluba veruju da bi dolazak bivšeg igrača Barselone pojačao šanse "Kopljanika" da sustignu prvoplasirani tim iz Roterdama.

Ajax want to sign Everton winger Gerard Deulofeu after his potential loan move to AC Milan fell through. (Source: Daily Mirror) pic.twitter.com/gHeGBo1xGp

— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) 19. јануар 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.