Sanjaš o odlasku na slavni stadion? Igraj MOZZART Fantazzi i ispuni snove

Izvor: Blic, 16.Sep.2014, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanjaš o odlasku na slavni stadion? Igraj MOZZART Fantazzi i ispuni snove

Sanjaš o odlasku na neki od najlegendarnijih fudbalskih stadiona? Igraj MOZZART Fantazzi i ispuni svoje snove! Osim glavne premije u vidu odlaska na evropsku utakmicu po tvom izboru, pripremili smo još 224 vredne nagrade! Dovoljan razlog da se priključiš?

Vreme je – okršaji najboljih evropskih klubova ove sezone biće nikad zanimljiviji, timovi učesnika Lige šampiona vredni su ukupno deset milijardi evra, a i ti imaš priliku da budeš deo tog spektakla!

I to >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << veoma lako!

Dovoljno je da otvoriš svoj nalog na MOZZART Fantazziju, izabereš igrače kojima najviše veruješ i ispratiš njihov učinak u najprestižnijem sportskom takmičenju na planeti.

MOZZART Sport je ove jeseni pripremio nešto potpuno drugačije – Fantazzi igricu sa najvećim nagradnim fondom do sada: očekuje te čak 225 vrednih nagrada, i to po 15 u svakom od 13 kola i na kraju 30 glavnih za najbolje poznavaoce evropskog fudbala u Srbiji.

Kada 6. juna 2015. u Berlinu bude završen finalni meč Lige šampiona, Evropa će dobiti novog vladara, a Srbija pobednika Fantazzija koji će odabrati kojoj evropskoj utakmici želi da prisustvuje. MOZZART će mu tu želju ispuniti i poslati ga u pratnji jedne osobe i plaćen prevoz, smeštaj i ulaznice na odabranu destinaciju! Ni oni koji se budu našli iza njega neće imati mnogo razloga za tugu jer i njih očekuju sjajne nagrade: Soni plejstejšn 4, Smart LCD televizor, tablet, mobilni telefon, fotoaparat, vaučeri za tehniku i sportsku opremu...

Poseban akcenat je na nagradama kola, pošto će pobednik svake runde odabrati dres kojeg evropskog kluba želi da dobije, a MOZZART će mu, naravno, obezbediti deo opreme u kojoj igra njegova omiljena ekipa. Njegove najbliže pratioce očekuju PC igrice PES 2015 (Pro Evolution Soccer), FIFA 2015, Football Manager 2015, fudbalske lopte...

Pogledaj kompletan spisak fantastičnih nagrada MOZZART Fantazzija.

Pre REGISTRACIJE obrati pažnju i dobro pročitaj PRAVILA IGRE. MOZZART je spremio kako Fantazzi sa najvećim nagradnim fondom, tako i najzanimljiviji Fantazzi: možeš da odabereš 23 igrača u svoj tim, ali moraš da povedeš računa pre slanja tima za određeno kolo da na svakoj poziciji na terenu imaš rezervnog igrača jer u suprotnom možeš izgubiti vredne bodove. Takođe, bodovi se skupljaju na osnovu konkretnog učinka fudbalera (golovi, asistencije, žuti kartoni...), ali i na osnovu njihove igre, odnosno ocena jedne od najuticajnijih sportskih novina u Evropi "Gazeta delo sport", pa više ne moraš da brineš da će tvoj desni bek odigrati sjajnu utakmicu, ali da ćeš ostati bez bodova jer nije dao gol ili upisao asistenciju.

Ovo je igra za prave fudbalske znalce. I igra se glavom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.