Sanja...

Izvor: Vesti-online.com, 03.Maj.2015, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanja...

Nemanja Matić osvojio je prvu titulu u Premijer ligi. S toga i ne čudi njegovo oduševljenje, koje nije krio po završetku meča protiv Kristal Palasa (1:0), kojim su "plavci" overili lidersku poziciju.

- Ovo je poseban momenat za mene. Igrao sam na skoro svim utakmicama i jako sam srećan, što zbog kluba, što zbog navijača, što zbog mojih saigrača. Tri utakmice pre kraja, a mi smo šampioni - rekao je Matić i dodao:

- Bilo je važno da pobedimo u ovoj Kristal >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Palas, jer je  uvek bolje da što pre završite posao, kada već imate priliku. Nisam mogao da verujem kakve scene vidim na terenu posle poslednjeg sudijinog zvidžuka, mislio sam da je u pitanju san. Kada vidite koliko dobrih timova igra u ovoj ligi, jasno vam je zašto smo ovoliko ponosni. Zbog toga igramo fudbal. Pokazali smo pobednički mentalitet - zaključio je srpski reprezentativac.

Nemanja Matić je sa Čelsijem osvojio FA kup 2010. godine, a od povratka u ovaj tim, došao je do Liga kupa i titule, trofeja koje je osvojio u ovoj sezoni.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.