Sanderlend gazda severoistoka

Izvor: RTS, 21.Dec.2014, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanderlend gazda severoistoka

Fudbaleri Sanderlenda slavili su u lokalnom „Tajn end Vir“ derbiju. Igrači trenera Gustava Pojeta pobedili su u gostima Njukasl sa 1:0, pošto je Adam Džonson postigao gol u 90. minutu meča.

Ovo je Sanderlendu bila četvrta uzastopna pobeda u derbiju sa regionalnim rivalom, prvi put u istoriji.

Džonson je gol na "Sent Džejms parku" postigao posle kontranapada u poslednjem minutu regularnog toka meča, u derbiju koji nije bio mnogo kvalitetan, ali je bio borben >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i uzbudljiv.

Sanderlend je bio bolji u većem delu utakmice, a Stiven Flečer je uspeo da pogodi prečku.

Njukasl je pokušao da odgovori, ali nije uspeo da savlada golmana Kostela Pantiliona, koji je dva puta odbranio udarce Ajozea Pereza i jedan šut Muse Sisokoa.

Njukasl je zabeležio dva uzastopna poraza nakon što je Čelsiju naneo prvi poraz u sezoni. Ovo je tek treća pobeda „crnih mačaka" u tekućem prvenstvu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Sanderlend gazda severoistoka Engleske

Izvor: RTS, 21.Dec.2014

Fudbaleri Sanderlenda slavili su u lokalnom "Tajn end Vir" derbiju. Igrači trenera Gustava Pojeta pobedili su u gostima Njukasl sa 1:0, pošto je Adam Džonson postigao gol u 90. minutu meča...Ovo je Sanderlendu bila četvrta uzastopna pobeda u derbiju sa regionalnim rivalom, prvi put u istoriji...Džonson...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.