Sampaoli odbio gaučose

Izvor: RTS, 29.Jul.2016, 19:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sampaoli odbio "gaučose"

Trener Sevilje Horhe Sampaoli odbio ponudu da preuzme reprezentaciju Argentine.

"Imao sam poziv predsednika Fudbalskog saveza Argentine, ali bi bilo neodgovorno da napustim Sevilju", rekao je Sampaoli za sajt tog španskog kluba.
Sampaoli je preuzeo Sevilju prošlog meseca, a brojni svetski mediji su u međuvremenu prenosili da bi on mogao da preuzme Argentinu.
Ipak, ostao je u Sevilji, u kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je zamenio Unaja Emerija, koji je preuzeo Pari Sen Žermen. Sampaoli je 2015. vodio reprezentaciju Čilea do trofeja u Kupu Amerike.
Argentina je ostala bez selektora od kako se Herardo Martino povukao ranije ovog meseca, posle poraza u drugom uzastopnom finalu Kopa Amerike.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Sampaoli ipak odbio Argentinu

Izvor: B92, 30.Jul.2016, 00:17

Trener fudbalskog kluba Sevilja Horhe Sampaoli rekao je da je odbio ponudu da preuzme reprezentaciju Argentine..."Imao sam poziv predsednika Fudbalskog saveza Argentine, ali bi bilo neodgovorno da napustim Sevilju", rekao je Sampaoli za sajt tog španskog kluba...Sampaoli je preuzeo Sevilju prošlog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.