Izvor: Vesti-online.com, 25.Feb.2017, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo jedan čovek je gori od Jokića (VIDEO)

Tokom Ol-star vikedna u Nju Orleansu novinar zvanične televizije Denver Nagetsa odlučio je da se našali sa gledaocima. Pitao ih je šta misle kakve su šanse Nikole Jokića u takmičenju u zakucavanjima u koje je naknadno uključen.

Mnogi od njih su bili prilično zbunjeni jer nisu mogli da se sete da li srpski košarkaš uopšte zakucava loptu u koš, a našalio se i sam Nikola kada ga je reporter pitao postoji li iko u timu iz Kolorada od koga bolje to radi.

- Nee, možda od trenera - kroz smeh je odgovorio Jokić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

SAMO TRENER JE GORI OD MENE: Jokić u intervjuu na Ol-star vikendu pecnuo Majka Melouna (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 25.Feb.2017

Srpski košarkaš Nikola Jokić poznat je po tome da često zbija šale u kojima mu je često meta čak i trener Majk Meloun.. . Naime pred takmičenje u atraktivnom zakucavanju na Ol-star vikendu u Nju Orleansu, novinar zvanične televizoje Denvera odlučio je da se malo našali sa publikom, pustivši...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.